Team | Burn - out specialist Oss

Onze burn - out behandelaars en lifecoaches zijn stuk voor stuk betrokken en ervaren professionals.

HANS DE WAARD
Oprichter Burn - Out specialist en ontwikkelaar van de Body Mind Release interventie methode.

Na zijn studie fysiotherapie heeft Hans jarenlang gewerkt in de farmaceutische industrie en de orthopedische reconstructie markt. Vervolgens heeft hij een eigen medisch ontwikkelingsbedrijf opgezet dat o.a. een State of the Art ongecementeerde totale heup prothese heeft ontwikkeld, de Symax. Naast zijn reguliere carriere heeft hij zich ook op andere vlakken onwikkeld. Inmiddels heeft hij 25 jaar ervaring als life coach, interim manager, opleider en trainer. Hans is tevens auteur en ontwikkelaar van de unieke Jassentechniek en Body Mind Release methodes. Door zijn uitzonderlijke holistische kennis en levenservaring weet hij snel de kern van problemen en levensklachten omhoog te halen. Als burn - out specialist geeft hij bewustwording en begeleidt hij mensen op betrokken wijze met behulp van zijn eigen methodiek in een effectieve en duurzame oplossing.

MONIQUE VAN KEMENADE
Monique is werkzaam als projectleider en Life Coach in het Body Mind Release & Jassentechniek Center in Oss en kan als zodanig een zinvolle en praktische bijdrage en professionele begeleiding geven aan het burn-out proces dat wij kunnen bieden.

 

 

 

LANDELIJKE DEKKING
Burn - out specialist biedt burn - out interventie- en vitaliteitstrajecten door heel Nederland. In nederland zijn meer dan 50 erkende Body Mind Release therapeuten/coaches werkzaam.