Burn-out behandeling | Burn-out specialist Oss

Voel jij je leeg en opgebrand? Onze burn-out behandeling in Oss geeft jou weer de rust, energie en motivatie om snel weer aan het werk te gaan.

Een burn-out ontstaat vaak na een langere periode van emotionele, mentale en psychische overbelasting. Veel mensen koppelen werkdruk, saai werk en problemen op het werkvloer aan het ontstaan van een burn-out. Echter de oorzaak van burn - out is meestal een combinatie van werk, privé en INNERLIJKE factoren die langdurig stress en vermoeidheid opleveren.

Om een burn-out effectief aan te pakken, zul je bij de behandeling op individuele basis aandacht moeten besteden aan al deze aspecten.

Doelgerichte burn - out aanpak
Onze lokale team van ervaren en betrokken burn-out specialisten helpt jou fysiek en mentaal te herstellen, hernieuwde levensenergie te krijgen en vlot weer gemotiveerd aan het werk te gaan. Wij begeleiden jou tot jij weer volledig en duurzaam hersteld en gereintegreerd bent op je werk.

DOOR onze unieke EIGEN METHODIEK - waarbij wij tevens de innerlijke oorzaak van jouw burn - out aanpakken - duurt onze burnout behandelingstraject slechts 2 - 3 maanden. Door onze werkwijze WORDT TERUGVAL VOORKOMEN en ben je BINNEN een PAAR WEKEN al WEER - deels of volledig - AAN HET WERK.

Wat kan ons burn-out behandeling / interventie traject voor je betekenen?

 • Geen wachtlijsten! We kunnen direct samen aan de slag.
 • Je krijgt bewustwording over de innerlijke oorzaak van jouw levensklachten.
 • Je hoeft niet te leren omgaan met STRESS, spanning en vermoeidheid omdat wij jou leren de innerlijke oorzaak van deze klachten zelfstandig los te laten. Hierdoor ontspan jij direct en krijg je als vanzelf weer meer levensenergie.
 • Je leert tevens de innerlijke oorzaak van beperkende overtuigingen en gedachten los te laten. Hierdoor krijg jij weer rust in jouw hoofd en slaap je veel beter.
 • Je leert positieve gevoelens die jij ooit verloren hebt weer zelfstandig terug te halen. Hierdoor krijg jij weer doel, levensvreugde en positiviteit terug.
 • Je durft weer keuzes te maken en weet weer wat wel of niet bij jou past.
 • Je leert met kleine levensaanpassingen een groot positief verschil te maken in jouw leven.
 • Je leert anders omgaan met energievretende situaties en personen.
 • Met kleine en soms wat grotere aanpassingen op het gebied van voeding, bewegen en levenpatronen helpen wij je stressbestendiger te maken en jouw fysieke en mentale balans duurzaam te herstellen.

EIGEN METHODIEK! Het LOSLATEN van de INNERLIJKE OORZAAK van jouw klachten en het TERUGHALEN van het POSITIEVE!
De emotionele en mentale ballast die jij bij je draagt bepaalt voor 95% hoe jij je voelt, denkt, handelt, reageert en omgaat met veranderingen in jouw werk - en privéleven. Denk bij deze ballast aan beperkende gevoelens, emoties, angsten en overtuigingen. Wij hebben de mogelijke innerlijke oorzaak van jouw specifieke levensklachten volledig in kaart gebracht. Deze kunnen wij gericht voor jou uittesten. Hierdoor krijg jij bewustwording en leren wij jou deze ballast zelfstandig los te laten. Ook leer jij jouw positieve gevoelens zoals doel, positiviteit, levenvreugde en levensenergie welke jij verloren hebt weer terug te halen. Wij maken hierbij gebruik van onze unieke Body Mind Release methode ontwikkelt door Hans de Waard.

Algemene ANTI BURN OUT TIPS en NAZORG!
Naast bovenstaande geven wij jou waardevolle anti burn-out tips die jou op alle vlakken helpen balans te vinden in jouw leven. Nazorg en burn-out preventie is een essentieel en waardevol onderdeel van ons burn-out traject. Hiermee zorgen wij mede voor een duurzaam resultaat.

Hoe ziet JOUW BURN OUT behandelingstraject er uit?
Ons burn-out behandelingstraject wordt volledig op jou en jouw klachten aangepast. Dit programma duurt twee tot drie maanden waarbij je binnen deze periode al weer - deels of fulltime - aan het werk gaat. Hier volgt een globale inhoud van jouw burn - out behandelingstraject.

 • Intake en het maken van een anti burn-out behandelingsplan op maat.
 • Bewustwording en loslaten van de innerlijke oorzaak van jouw klachten en het terughalen van positieve gevoelens. Dit bestaat uit zes Body Mind Release sessies.
 • Rapportage en tussentijdse terugkoppeling met werkgever.
 • Nazorg en terugvalpreventie bestaande uit twee persoonlijke coachingsessies.

Wat zijn de KOSTEN en WIE BETAALD jouw burn-out behandeling?
De kosten voor jouw burn-out behandeling bespreken wij graag in een persoonlijk gesprek. De overheid ziet burn - out als een 'beroepsziekte'. Daarom zijn werkgevers wettelijk aansprakelijk gesteld voor de kosten van jouw burn-out behandeling. Zie hiervoor de Wet Verbetering Poortwachter.

Vitaliteitstrajecten
Naast bovenstaande burn - out interventie trajecten bieden wij ook gerichte vitaliteitstrajecten bij stress, depressie en chronische vermoeidheid.

Wil jij meer weten over jouw burn-out behandeling in Oss? Of wil jij dat wij contact opnemen met jouw werkgever. Bel ons en/of maak direct een afspraak voor een gratis intake gesprek.